Ποιοί είμαστε
Το λογιστικό γραφείο Κοντόπουλος & Συνεργάτες από το 1979 προσφέρει λογιστικές και φοροτεχνικές υπηρεσίες υψηλού επιπέδου.

Η σύγχρονη εποχή της ανταγωνιστικότητας επιβάλλει στις επιχειρήσεις τη μείωση του κόστους και την αύξηση της ποιότητας και της αποτελεσματικότητάς τους. Το λογιστικό μας γραφείο είναι ανοικτό στις νέες ιδέες, στους νέους ορίζοντες, στις προκλήσεις, στις συνεργασίες, στις τολμηρές και καλά σχεδιασμένες πρωτοβουλίες ώστε οι επιχειρήσεις να πετύχουν τους στόχους που έχουν θέσει για το μέλλον.

Η πολύχρονη εμπειρία και παρουσία μας στο χώρο είναι ουσιαστικά μια εγγύηση για τους πελάτες μας. Μας τιμά ιδιαίτερα το γεγονός ότι υπάρχουν αρκετοί πελάτες που εξυπηρετήθηκαν και συνεχίζουν να εξυπηρετούνται για πάνω από 30 χρόνια για δύο και τρεις γενιές και αποτελούν την ζωντανή μας διαφήμιση.

Το προσωπικό μας βρίσκεται στην διάθεσή σας και είναι έτοιμο να προσφέρει αξιόπιστες λύσεις στα θέματα που αντιμετωπίζετε.

Οι αξίες μας
Το λογιστικό γραφείο Κοντόπουλος & Συνεργάτες παρέχει ένα ευρύ φάσμα λογιστικών και φοροτεχνικών υπηρεσιών με αξιοπιστία, εχεμύθια και προσήλωση στη συνέπεια και τη λεπτομέρεια.

Η φιλοσοφία μας βασίζεται στο τρίπτυχο Συνέπεια – Επαγγελματισμός – Αξιοπιστία.